Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Winter Vol Liefde Krijgt Derde Seizoen Rtl Maakt Kandidaten Bekend

Winter Vol Liefde krijgt derde seizoen, RTL maakt kandidaten bekend

RTL kondigt de kandidaten aan voor het derde seizoen van Winter Vol Liefde

RTL heeft de kandidaten bekendgemaakt voor het derde seizoen van Winter Vol Liefde. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 december te zien op Videoland en RTL 4. In dit seizoen gaan zes vrijgezellen op zoek naar de liefde in een wintersportgebied in Oostenrijk.

De kandidaten zijn:

  • Marthe (33) uit Utrecht is een ondernemende en avontuurlijke vrouw die op zoek is naar een man die haar kan bijhouden. Ze houdt van skiën, wandelen en andere outdooractiviteiten.
  • Erik (42) uit Amsterdam is een succesvolle zakenman die op zoek is naar een lieve en zorgzame vrouw. Hij houdt van reizen, koken en gezelligheid.
  • Kimberley (29) uit Den Haag is een spontane en vrolijke vrouw die op zoek is naar een man met wie ze kan lachen en avonturen beleven. Ze houdt van snowboarden, zwemmen en festivals.
  • Jeroen (36) uit Rotterdam is een sportieve en sociale man die op zoek is naar een vrouw die zijn actieve levensstijl deelt. Hij houdt van fitness, voetbal en uitgaan.
  • Anouk (31) uit Eindhoven is een creatieve en romantische vrouw die op zoek is naar een man die haar inspireert. Ze houdt van schilderen, schrijven en reizen.
  • Dennis (34) uit Groningen is een rustige en introverte man die op zoek is naar een vrouw die hem begrijpt. Hij houdt van lezen, wandelen en klassieke muziek.


Komentar